Tunnbrödsbit med hjortisterband och potatisstomp

2 tunnbröd med 10 bitar på varje

2 hjortisterband*
2 tunnbröd
1 salladshuvud

800g oskalad mjölig potatis
1 dl grädde
2 msk smör
100 g riven västerbottenost
1 knippe gräslök
salt och peppar
salvia

Koka potatisen nästan mjuk och häll av vattnet. Koka
upp grädde och smör. Stöt ihop potatis,
grädde och smaksätt med Västerbottenost,
gräslök, salt och peppar.

Lägg ut ett tunnbröd och bred på potatisstompet. Täck med sallad och lägg ut bitar av isterband med lagom avstånd. Skär av bitar och lägg upp på ett fat. Toppa gärna med salvia.

*hjortisterbanden på bilden kommer från Eriksberg i Blekinge20170318_164013.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s