Resor & Upplevelser

Under 2017 kommer mästerkocken och hans team att arrangera ett antal upplevelsebaserade resor världen över. Vi gör resor med fokus på mat och dryck, men även arrangemang där vi upplever kultur och golf. Allt detta blir till en härlig upplevelse.

Aktuellt resmål:


Italien

Vi beger oss till den fantastiska staden Verona i Italien.

Verona är en gammal kulturstad i den italienska provinsen Veronaregionen Veneto i norra Italien. Staden ligger vid en krök av Adige-floden alldeles öster om Gardasjöns sydliga spets. Staden har i långa tider varit en viktig knutpunkt, då den ligger där den nord-sydliga vägen genom Alperna korsar den öst-västliga vägen genom Po-slätten. Verona är kanske mest berömd för att vara skådeplatsen för Shakespeares pjäs Romeo och Julia, men staden är också känd för den vackra och välbevarade romerska amfiteatern Arena di Verona.

Vi kommer att bo inne i Verona med närhet till stadens alla sevärdheter och fantastiska restauranger. Det blir utflykter till vindistrikten Valpoliccela och Prosecco och givetvis ett besök på en fabrik som tillverkar Granda Pandano.

Vid intresse kontakta oss på patrik@trydesmat.se eller via formuläret nedan.