JULBORD 2019

JULBORD 

Välkommen till våra julbord!
På vårt julbord hittar du alla de traditionella rätterna med råvaror från nejden och med möjlighet att hitta lite vegetariska komplement. Vi ordnar julbord för företag, organisationer och privatpersoner

JULBORD MED REVYARNA I TORSÅS – 475kr ex moms
I år kör vi ett samarbete med delar av Revyarna i Torsås där vi har några platser kvar för dig som kommer i ett större sällskap/företag: – 5, 7e, 12e och 19e december: Bild Julbord
Inbjudan Julbord Trydes Mat
Maila till event@trydesmat.för att säkra era platser…

ÖPPEN BOKNING – 7e december JULBORD FÖR ALLA – MED REVYARNA I TORSÅS – 475kr ex moms
Efter HIFs handbollsmatch den 7e december öppnar vi kl 18.30 upp för allmänheten och det mindre sällskapet att njuta julbord med Revyarna i Torsås. Maila direkt till emma@trydesmat.se för att boka era platser.

EGET ARRANGEMANG MED JULBORD
Trydes hemlagde julbord, med allt som kan väntas vara på ett julbord, och med råvaror från Blekinge med omgivningar… Datum efter möjlighet.
JULLUNCH: 249kr
JULBORD Kväll: 375kr
Oavsett tid så avsetts lokalen bara till er. Vill ni hyra in eller anordna med tex musikquiz eller annan underhållning/olika upptåg så kan ni fritt förfoga över vår lokal med ljudsystem och skärm. Det blir helt enkelt mer som ”er” julfest… Vi på Trydes brukar erbjuda att köra med ett upplägg som gör att vi också guidar genom julbordet så att man först börjar med det kalla, sedan det varma och sedan dessertbord – och att kocken också presenterar vad som finns på julbordet och en kort historia kring det hela:).
Maila event@trydesmat.se för ert offert.

Dryckepaket